Heartart

Fast størrelse - fast pris
12 x 12 = 200 DKK/ EUR 27
12 x 18 = 250 DKK/ EUR 33
18 x 18 = 300 DKK/ EUR 40
18 x 24 = 350 DKK/ EUR 47

(13 x 18 = 250 DKK/ EUR 33
er også ok. Passer i standard rammer)

Artmoneygalleri Bornholm

Andreas Nemo udstiller HeartArt i sit galleri i Rønne på Bornholm. 
Kontakt KunstErArbejde@gmail.com og hør hvordan.

‚Äč

 • Unika kunst for små penge
   
 • Visitkort i vindueskarmen
   
 • 3 dimensioner og vilde materialer
   
 • Udstillinger worldwide
 • Vi støtter Røde Kors

HeartArt WorldWide

Det begyndte med konceptet Artmoney i 2012 med en stor udstilling ArtmoneyWorldWide i Thy, Danmark og fortsatte året efter til Manhattan New York, og videre til andre storbyer og steder, Berlin, Torshavn, Paris, Skagen, i årene efter.

Unika kunst for små penge
Interessen var stor, både blandt kunstnerne og publikum. Det var nyt at kunne erhverve sig unika kunst for små penge, kunne se hundredvis, ja tusindvis af små værker på én gang. Udvalget var stort og mangfoldigt, og fik folk til at diskutere form og farve, smag og motiver.

Det var en glæde at se interessen hos folk, og se hvordan de for små penge kunne begynde at samle på kunst, eller finde en særlig gave til en særlig person.

Tre dimensioner og vilde materialer
Det udviklede sig. Fast format og højden fri. Der blev eksperimenteret, med beton, glas, metal, blandform, skifer, foto og alle mulige farver og former.
Motiverne spændte fra det naturalistiske til det abstrakte, fra det historiske til det moderne og en bid ud i den digitale verden.

Visitkort i vindueskarmen
Kunstnerne eksperimenterede løs og brugte de små værker som visitkort ud i verden. Hang det på væggen eller stod i vindueskarmen blev man husket længe. Det gav en stor fordel fremfor almindelige visitkort, der tit glemmes i en lomme.

Skiftetid
Konceptet Artmoney skiftede ejere og retning. Heartartworldwide blev født til at fortsætte i samme retning som ArtmoneyWorldWide ud af kærlighed til fri kunst og udstillinger uden censur.

Levende eller online
Kom på listen. Ingen forpligtelser – det er gratis. Du får en invitation til at deltage som kunstner til den næste udstilling eller event.
Er du blot interesset i kunst, får du en invitation til ferniseringer. Mød nogle af kunstnerne, i levende live eller online.

Hjertelig hilsen
Karen Sennefelder og Anne-Mette Lehrskov

Har lige fået sit første kunstværk

Heartart kunstnere

 • skaber kunst med hjertet
 • har fast pris og størrelse
 • logoet på bagsiden
 • med navn, nationalitet m.m.
 • Vil du være med? Udfyld formularen på Artist list

Start en kunstsamling

En unik mulighed for at starte sin egen kunstsamling med lige præcis de kunstnere, der tiltaler en. Og med viden om, at man altid kan supplere op for små penge.

Formaterne er små og passer sammen. Gode at give som gave. Gode at samle på. Passer perfekt til små vægge - i entreen, eller pladsen over bordet. 
Nogle af kunstnerne tager imod bestillinger: en gave til konfirmanden, der spiller fodbold? Eller de rejseglade naboer? Eller den hesteglade søster? Det er altid sjovt at komme med en personlig gave.